I just LOOOVE sneakers!!

Jeg er så vild med at sneakers er mega hip, for jeg har altid været fan, og har altid elsket at have dem på! Det er bare så pokkers ærgerligt de skal være så dyre, og nogle er også ok svære at få fat på. Jeg er MEGET forelsket i Nikes Roshe Run model, men de er så svære at finde i den helt perfekte farve, og str. (hvis man endelig finder farven på Ebay fx.) Jeg er virkelig også vild med modellen fra Jeffrey Campbell (den hvide retro med de sorte prikker – det er faktisk pels) sneakers haven sneakers haven1 sneakers heaven

dagens torsdag 0606

IMG_8530 IMG_8539IMG_8543 Skærmbillede 2013-06-06 kl. 18.17.28 IMG_8552 IMG_8557Skønt vejr min søster har til os idag! Derfor er der bare ben og arme på bloggen idag! læder nederdelen er Vintage, T-shirten er en MEGET gammel sag fra Vila, den er også ved at være ret nusset at se på, men jeg er bare så glad for den! skoene er fra Pataugas. Solbrillerne er RayBan

Bik Bok: 3 for en hund

Var i Esbjerg den anden dag, for at købe fødselsdagsgave til min søster (skal nok vise jer det i løbet af ugen) Men så måtte jeg lige ind i Bik Bok, da den kun findes i Esbjerg og Kbh efterhånden. De havde et ret godt tilbud, nemlig 3 stykker tøj for 100 kr – og ja selvfølgelig fandt jeg 3 ting jeg bare måtte eje 😉

IMG_8562 IMG_8563 IMG_8564 IMG_8567 IMG_8566 IMG_8565

it’s back

Jeg ved godt jeg er sent ude hvad ang. denne halskæde (har været in i lang tid efterhånden), men er jo ikke typen der går med smykker, så troede jeg kunne undvære den, men måtte erkende, at det kunne jeg ikke. Så da den igen var til salg på Asos, så jeg slog til! – og den er der endnu! image1xxl image2xxl

nyt brugt

Den anden dag var min søster og jeg et smut i genbrugen i Vejen, og vi fandt da også lidt 🙂 Den råhvide t-shirt er ny, købte den igår i Selected i Kolding. Den var sat ned fra 500 til 200. De havde også et bord med striktrøjer, hvor alle var sat ned til 200, det er værd at kigge derind.

IMG_8480 IMG_8481 IMG_8482 IMG_8483 Vi kom begge to af med 75 kr hver. Jeg købte den mønstret kjole og den grønne t-shirt med de små hvide prikker. Her er hvad Kat købte: IMG_8484 IMG_8485 IMG_8486Der skal selvfølgelig gøres noget ved blazeren, men det lader jeg være op til min søster 🙂

DIY læder top

Så kan vi lidt igen 😉 kunne ikke logge ind igår.
Har lovet min søster at designe/lave hendes kjole til når hun bliver student. Vi har hele tiden begge to snakket om, at der skulle indgå hvidt læder i kjolen. Så jeg har tegnet lidt få ideer for hende, og ellers prøvet på at sy det hun selv havde i tankerne. Jeg har en sort top fra H&M trend, som hun havde en ide om skulle laves i hvid læder – så det prøvede jeg lige på igår. IMG_8409 først lavede jeg en model af den sorte top. Man folder bare toppen på midten og tegner en for- og bag side.IMG_8410 Derefter satte jeg dem fast på lædet, som selvfølgelig er foldet på midten, så toppen bliver ens i begge sider. Det er en god ide at nålene man sætter i, er rene så de ikke smitter af på det hvide læderIMG_8412 IMG_8413 IMG_8414 IMG_8415 Så klippede jeg dem selvfølgelig ud.IMG_8416lagde dem sammen ret mod ret.
IMG_8418 klippede de overskydene kanter afIMG_8419Så syede jeg den sammen. Det var utrolig nemt at sy i, og det rykker sig ikke lige pludselig. Og har man en lædernål kører den lige igennem.IMG_8428til sidst lavede jeg to stikninger i halsen og ned over brystet. Så toppen fik en bedre pas form, og det gjorde også den kom til at se mere eksklusiv ud. Jeg satte nålene i mens min søster havde toppen på, på vrangen, så var det nemmere at måle ud og få den til at passe

Jeg ligger et indlæg ind senere idag hvor jeg har toppen på.

Genbrugen i Gram

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få farvet mit hår 🙂 Det skulle prøves i Gram. Jeg slap kun med 550 kr for at få striber i hele håret! Min søster var så sød at tage med. Efter skulle vi selvfølgelig forbi den lokale genbrug. Og se hvad jeg fandt: genbrugen cowboy blazer IMG_8395 IMG_8401 inware sæt IMG_8403 IMG_8404 IMG_8405 IMG_8406 IMG_8408Synes jeg har gjort mig nogle ret gode køb. Skal lige ha’ syet bukserne ind på sættet fra Inware, hvilket som faktisk er i overraskende god stand!

Envii-By-Sofies-blog-kjole

Jeg er vild med de ting søster mærket Envii laver! OG endnu federe at nogle bloggere får lov til at designe deres egen kollektion via dem. Jeg kom til at købe en kjole, faktisk på min fødselsdag, en gave til mig selv. Den var sat ned fra 400 til 120 kr!! Så er det jo dumt ikke at købe den 😉

IMG_8353 IMG_8367 IMG_8366 IMG_8369 IMG_8370 IMG_8371 IMG_8373

Tag jer ikke af bh’en på billedet, det er ikke så gennemtænkt – men lækker detalje, når den nu har lange ærmer, at man så kan se lidt hud på ryggen. Kan også rigtig godt lide det snit den har, overvejer dog at ligge den lidt op 🙂