Romwe.com

Er nødt til at vise jer denne her hjemmeside. Man kan få ALT!!! Der er virkelig mange fede ting, også mange skøre. Kan gå helt amok på sådan en skide. Men er min konto nok ikke så glad for.

Ved ikke lige om linket virker, eller bare Google romwe.com.
Jeg ved godt jeg ikke har blogger så meget de her dage, men har arbejdet helt vildt, og er faktisk også helt smadret, men for træt til at shoppe :O !!!!
God aften!

Tape!

Ved ikke om i kan huske indlægget tape din bolig? Men min veninde som jeg kom til at tænke på da jeg læste artiklen, har købt 3 ruller tape 🙂 og synes i skal se det smykke resultat.

I må undskylde det ikke bliver til så mange indlæg, og så korte, men arbejder røv ud af bukserne! Skal lærer at sige nej! Men pengene er jo dejlige.

Elastikker

Se hvad der var i posten til mig idag! Glæder mig sådan til jeg skal prøve dem, men bliver ikke idag, for skal arbejde fra 07.10 til 21.30. Ville bare lige vise jer dem. De er købt på trendsales. http://www.trendsales.dk/listings/blanke-hair-cuff-har-ring/25172169?pn=2&track=1&rt=ssr&search=hår&status=1

Loafers

Et ord jeg ikke vidste fandtes før igår. OG jeg er in LOVE! Synes de er så fine, ved godt nogle ville mene det er en mormor-sko. Men synes de er fede og passer til en hel del! Jeg er heller ikke kæmpe fan af heels, da jeg hurtig kan få ondt i fødderne. Så denne model ville være helt perfekt til at tage i byen og danse 🙂

Som det fremgår på billedet har jeg syndet og købt et par jeg bare IKKE kunne leve uden! Det var nu heller ikke unden bøvl, så nu håber jeg bare de kommer frem, og ikke bliver taget i tolden.

1.http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/hverdagssko/nelly-white-label-100306/alvilda-204391-99/
2.JEFFREY CAMPBELL (ved ikke hvor de fåes) men her er nogle ligende http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/hverdagssko/jeffrey-campbell-905/elegant-sp-905056-14/
3.http://www.stevemadden.com/Item.aspx?id=92202&np=861_871-863_872
4.http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/hverdagssko/vagabond-978/leroc-978092-14/
5.http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/skor/boots/index.html
Older posts