Mintgrøn

Lovede at vise jer hvad jeg havde købt idag. Jeg har i noget tid ledt efter en grå hættetrøje med lynlås, da jeg synes den giver ens look et mere sporty udtryk og ser fedt ud under en læderjakke og grøn milli jakke (som jeg ønsker mig til fødselsdag) trøjen passer til det meste og dysser et fint look lidt ned, også er den bare lækker at ha på. Den og den mintgrønne t-shirt er købt i herre afdelingen i H&M. Der har de ofte fede t-shirt til billige penge, det er værd at vende derned forbi når man er i H&M.
Jeg ved ikke hvad der er med bikinier og mig, men har efterhånden en hel del! Og de har fået vildt mange flotte ude i Kolding, ikke noget de har gjort så meget i før, men nu er hele væggen ved siden af kassen fyldt!! Hva ang. Bikinier gælder det tit om at være hurtig for at få det største udvalg både i modeller og str. Så go go go! Og de koster jo ingen penge!!
God mandag aften!

Homemade

Efter vi havde hentet min søster på Gym tog vi til Bække for at se hvad de havde i deres genbrug. Jeg fandt et par højtaljet jeans jeg skal ha lavet til shorts og pyntet med nitter. Jeg fandt også 3 små søde vaser, tænker de kan bruges til tandbørsten og vatpinde når jeg engang flytter hjemme fra. I påsken fik min søster og jeg bla. Tape af påskeharen, som jeg lige skulle prøve at lege lidt med. Mit er det med prikkerne, synes jeg blev for barnligt det blå er min søsters. Synes selv resultat er blevet ret godt i andet forsøg 😉
Er lige nu igang med projekt sko, må i høre mere om i morgen.

Dagens søndag.

Biker-tøs, burde overskriften måske nok være, men det er dagens søndag. Har været med søster og mutti i Taulov ude ved en genbrug. Var min mor der havde set det i fjernsynet en aften, så det måtte vi prøve. Og hold da kæft der var mange ting! Det var over det hele! Fra gulv til loft, i loftet, på vægene, oven på hinanden under hinanden, alle steder! Det var så uoverskueligt man ikke rigtig magtede det. Godt nok skal man være god til at kigge alt igennem hvis man skal finde de gode ting i en genbrug, men så skulle vi have brugt flere dage!! Der var meget lort og nogle få okay fede ting ind i mellem. De fedeste ting var selvfølgelig inventar i butikken – det’ klart! Det værste var dog at det var latterligt dyrt!! Gik bare og tænkte han kommer ALDRIG af med det! Der er så halv pris nogle gange, hvor priserne kommer ned på det normale. Fandt en fed blå retro lampe jeg gerne vil ha nallerne i, hvis vi skal derud igen hvor der så er halv pris. Men i kender mig efterhånden, og ja selvfølgelig købte jeg et eller andet 😉 fandt et lidt gammelt herre ur, da jeg ikke må bruge min fars ødelagte Skagens ur (forståeligt nok)
Synes det giver ens look lidt kant og det skal være en smule for stort. Tog det på med det samme. Måtte slippe en 20’er, fik den pruttet en 5’er ned, jæy!
– vesten vintage
– jeans leggings Pieces
– bluse Mads Nøregaard
– læderjakke Schelde
– støvler Bilke.

Krøller

Havde lyst til at prøve at lave krøller idag, da jeg har prøvet det siden jeg fik klippet det kort. Så har rigtig leget model 😉
Da jeg var yngere havde jeg selv krøller i det lange hår, men de er gået væk med aldren. Så er det godt det ikke tager lang tid at lave dem med glattejernet.
God torsdag aften!

Older posts