The little red dress

Var inviteret ned til en god veninde igår, da hun skal ud at rejse, så vi spiste god mad hele aften og hyggede. Havde denne orange/rød kjole på, som jeg købte på udsalg i Schelde i Vejen. købte den egentligt for at have den på til min mor og fars fødselsdag, men det blev jo den hvide. Så det var første gang den var på igår.

dress: Saint Tropez bag: H&M shoes: Fashion By C

Lædertop

Har helt glemt at vise jer min nye lædertop jeg også købte da vi var i sommerhus. Kun 200 dask! Kan rigtig godt lide den er længere bagpå.

Tag jer ikke af rodet bagved, er ved at lave lidt om på mit kammer 🙂
Jeg har ikke fået blogget så meget de her dage, det er bla. pga vejret, og fordi jeg ikke har mere net på min telefon, og jeg har desværre ikke fået skaffet mig en ny computer endnu, og det bliver nok først når jeg skal igang med at læse igen.

Jeg har et indlæg mere klar jer senere. forsat god søndag!

Top from Saint Tropez

Instagram

Der er mode i alt! Det er ikke kun tøj, bolig, sko, hår, you name it! Men også inde for apps og som blogger skal man også have en profil på Instagram, åbenbart.. Der er rigtig mange der har det, og kan godt se det er smart og hyggeligt at kunne stalke andres billeder. Vil også godt indrømme at jeg følger nogle bloggere hvor jeg kun ser billederne og mærkerne på tøjet, men ikke læse alt teksten 🙂 Her er Instagram da et genial supplement.

Jeg er lidt ny i denne her app men følg mig da alligevel! Nannajepsen (tror jeg nok) 🙂

Dagens mandag

Det har været en lang dag idag. Var tidligt oppe til fødselsdag og senere med familien til Kolding og derefter Århus, og det er ikke meget mere end en time siden vi var hjemme igen.
I Århus var vi lige et hurtig smut nede i gågaden, men måtte virkelig lægge bånd på mig selv, har nemlig shoppet en del denne måned, you know. Men det jeg ville sige med det, var at det var virkelig svært! Især når de i Århus i H&M har H&M Trend! Kan virkelig bruge ALT!! Det er lidt snyd, at de bloggere som bor i storbyerne har nemmere ved at komme til det fede tøj først, Men sådan er det. Bloggen bære også meget præg af at jeg bor i en lille flække som Brørup, og det er måske det der er anderledes fra alle de andre (10.000 * 1 mia.) modebloggere der findes på det store ‘indernet’

I får lige nogle hurtige billeder af outfittet idag, tørklædet er sprit nyt og købt i Monki idag 🙂

cardigan: Mbym t-shirt: Vila (gammel) nederdel Moss Copenhagen sko: New Balance taske: H&M Trend (gammel) tørklæde: Monki
Older posts