Nyt, og DIY

Her er hvad min søster og jeg købte i dag. Kjolen og t-shirten er min, fra GinaTricot, kun 160 kr, så synes jeg var ret god! kjolen skal med på min rejse da den er super praktisk. Den skal så dog lige syes lidt i. (men kommer vel ikke bag på jer) Leopard bukserne købte min søster idag, synes de er røv fede!! De er fra New Yorker, det er normalt ikke en butik vi handler i. De kostede ikke mere end 300 kr.bånd og perler fra Panduro, se længere nede hvad vi har lavet.

 Lidt DIY (do it yourself) min søsters ide med orange snor og mintgrønne perler. super fedt! Shortsene laver jeg et indlæg om i morgen hvordan de er lavet. God søndag aften!

Lædervest

Så blev den endelig færdig med lædervest! Er blevet så glad for resultatet!! Selve vesten er købt billigt på trendsales. Ruskindet jeg har sat på, har været et par bukser engang, som jeg købte for lang tid siden i genbrugen.

Dette er hvad jeg har haft på idag, har været et smut i Kolding med min familie. Og der kom selvfølgelig en lille smule med hjem, som jeg nok skal vise jer senere.

nyt fra genbrugen.

Der er ikke blevet blogged så meget her i denne uge, da jeg har arbejdet røven ud af bukserne! har regnet mig frem til at jeg har arbejdet 55 timer i denne uge, ved 5 forskellige jobs..

Idag var min søster og jeg et smut i den dyre genbrug. Egentligt fordi jeg skulle finde et bælte til min lædervest jeg er ved at lave. Det blev til en del mere, og også et rigtig læderbælte som passer perfekt til vesten! Se hvad vi fandt!

Dette vi har købt skal alt sammen laves om, og det får i selvfølgelig at se! godnat. skal op kl. 6 i morgen, så skal skynde mig at sove. natnat

Ombre nails: how to

Ombre: det nye sort.. Det er over alt, hår tøj og nu også negle.. Fik ideen fra Instagram. Troede det var bare sådan lige til, men det er det altså ikke. man skal bruge den rigtige svamp.. prøvede først med sådan en make-up svamp, men det duede slet ikke. Derefter prøvede jeg med et køkkensvamp, det blev noget bedre, men noget af svampen satte jeg på lakken, så den blev klumpet at se på. Fejlen jeg gjorde var, at jeg ikke lage de forskellige lag lige oven på hinanden, så det lyse blev alt for mørkt. også kom jeg til at ligge et for tykt lag på. SÅ øvelse gør mester..

Jeg troede også man hælde en masse neglelak ud på en plastiklomme, men man skal ligge det på lommen som om man lagde det på neglene også køre svampen i det og så over på en negl og sådan bliver man bare ved.

 
 
lakken er ud over det hele bagefter, og det er en god ide at få en til at hjælpe sig med at tag det af, så man ikke ødelægger det man lige har lavet.Det endelige resultat. her kan man også se hvordan jeg har lagt neglelakken på plastiklommen

Dagens søndag: grøn, leopard

Var til familie fødselsdag i går, men skulle lige hjem forbi min bedste veninde fordi hendes tvilling og min rigtig gode veninde kom hjem fra 3 måneders rejse. Det var så godt at se dem begge igen! har virkelig savnet dem begge!
.. men tog lige hurtigt lidt billeder inden vi skulle af sted, bla. derfor de bare er taget indenfor, i dårligt lys.

cardigan: Carlings nederdel: Moss Copenhagen støvler: Jette Riis halskæde: By Boe
Older posts