home made..

Viste jer tidligere noget stof jeg havde købt en dag med min mor i Esbjerg. Det er så blevet til en jersey trøje.

Fandt en trøje i walk in jeg godt kunne lide, og tegnede så godt jeg kunne et mønster efter den. Og dem som har taget sykørekort i skolen og lidt mere end det, ved at man skal ligge stoffet dobbelt også kun tegne en halv model ligesom på billedet nedenfor:

Her er for- og bagside syet sammen og der er kommet et ærme på, som jeg også tegnede et mønster til udfra trøjen. Her skal stoffet også ligge dobbelt, så der kun er en sygning på undersiden af armen.

Ville lægge en belægning på i halsen, så den ikke fik sådan en grim ulige syning i halsen. Man syer den på, på ydersiden også vipper man den om på vrangen så der kommer en pænt kant og ingen syningDet kom til at se sådan ud. Den skal så godt nok lige presse, så man ikke kan se begge sider (hvis det er til at forstå)

Her er et par billeder af det endelig resultater, hvor jeg også har lagt alle ærmer op og nederest på trøjen op.

Dagens: black black black and more black

Idag skulle jeg et smut på sygehuset for at tage nogle røntgenbilleder af min ryg, da jeg har ondt i brystet. Ja det lyder underligt, men har haft ondt i mange år, og har da også været afsted med det tidligere, men fik bare en lam forklaringen på, at jeg var stresset og gik og tænkte på en masse dårlige ting.. Vil gerne ha’ en ‘rigtig’ grund inden jeg skal ud at rejse.