Bula

Saa er vi landet i Australien! Det er noget helt andet end Fiji! Vi ankom igaar. Brisbane er en fed by!! vi var lige rundt og se byen igaar da vi kom, og derefter var vi rundt og shoppe!! det var dejligt! har ikke kunne shoppe i over 3 uger!!!! pyha taenk jeg har overlevet det 😉 De er saa soede her alle sammen, isaer i butikkerne! Vi fandet den fedeste gade med de laekreste buktikker! I kan desvaerre ikke faa nogle billeder, da jeg sidder paa en anden computer. skal se hvad jeg kan goere senere hen.. Lige nu er vi ved at booke vores rejser i vores friuger.. Det bliver haardt for penge pungen! I aften skal vi i byen, og i morgen skal vi videre til Nusa (hvis det da satves saadan) Paa vejen skal vi i zoo! Det glaeder jeg mig til!

knus her fra de varme lande (jule foeelsen kommer nok foest naeste aar)

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte… men lige nu er jeg på mit første mcD besøg, og det er ikke dårligt! den ligger inde i Suva, som er en by på Fiji! Fiji er noget af det smukkeste jeg har set!! Jeg kan desværre ikke få alt det jeg har oplevet ned på skrift, noget af det kan heller ikke beskrives med ord!

Jeg synes bare det var på tide i hørte lidt fra mig her inde på bloggen, og ved at jeg er ude at rejse. Vi har været på fiji i 3 uger nu, og har små 2 uger endnu. Også skal vi til Australien 🙂 håber jeg kan komme mere på nettet når vi er der.