Endnu en..

Lige en gammel sag mere, som skulle have en chance til, i mit walk in.

IMG_7349 IMG_7350 IMG_7352

Så blev der lige en fin nude top til sommer, som både går godt sammen med neon og pastelfarverne

Som i kan se på billederne har jeg ikke gjort noget vildt, blot lagt den op bag på, så den har samme længde hele vejen rundt.

Fra lang til kort DIY

I dag har jeg brugt et par timer på at rydde op i vores walk in. Det trængte til en kærlig hånd, efter jeg ikke har været hjemme i 3 måneder. Har fået lagt en smule til side som endten bare skal ud eller sælges. Denne gang tror jeg, jeg ligger et indlæg op med det tøj jeg sælger, og derefterryge det på trendsales.

Da jeg ryddede op, fandt jeg nogle gamle sager, som jeg tænkte jeg kunne prøve at redde inden jeg smed dem ud. Her er en af tingene:

IMG_7343 IMG_7344 IMG_7345 IMG_7346 IMG_7347

Fandt ud af, at hvis man skal rulle ærmerne op på en t-shirt, er det en fordel at klippe dem skrå op. Det synes jeg giver det bedste resultat. Har bagefter syet ærmerne fast, så de bliver hvor de skal.  

Så nu kan foråret bare komme an, jeg er klar!

DIY halskæde og lækre detaljer

 

kæde fra Moss Copenhagen http://www.mosscopenhagen.com/product/klea-410/metal.html

kæde fra Moss Copenhagen http://www.mosscopenhagen.com/product/klea-410/metal.html

IMG_7327 IMG_7335 IMG_7337 IMG_7341

Endelig er Moss Copenhagen gået online, eller endelig er deres webshop kommet på benene. Jeg kiggede lidt derinde den anden dag, og forelskede mig i den helt enkelte perle halskæde. Jeg fandt tilfældigvis nogle perler som lignede den anden dag i Esbjerg, så tænkte jeg kunne stjæle ideen og lave min egen halskæde.

IMG_7324 IMG_7328 IMG_7329 IMG_7331 IMG_7332

Købte også disse små sølv dimser. Ved ikke om de har noget navn. De bruges normalt til smykker, men tænkte de ville passe ret godt til mine støvler. Det kunne have været perfekt hvis de havde samme farve som spænderne, men synes faktisk ikke det ser helt dumt ud.

Older posts