Dagens tirsdag.

Dagens onsdag

Idag havde jeg igen et par timer på skolen, ved ikke hvor længe det kan blive ved, da de har ansat endnu en vikar.. Det er onsdag så min mor havde tidligt fri idag, så vi fik lige ordnet lidt gaver idag. Har også købt lidt nyt, skal jeg nok vise jer, men bliver ikke i dag. Er ikke helt på toppen, har meget ondt i halsen og er træt. Ved ikke om det bliver i morgen, da jeg har 11 timer ved posten. Så der bliver i hvert fald ikke noget dagens outfit 🙂
God aften! knus <3

Cardigan: vintage t-shirt Weekday jeans: H&M sko: Bilka taske: vintage solbriller: Ray Ban

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tirsdag.