Kano(n)-tur

Dagens tirsdag.

Idag har jeg haft et par vikartimer på skolen. Dette outfit var ikke det jeg snakkede om igår, da det var lidt køliger idag. Man kan nu nemt stadigvæk have bare ben, SKØNT!
kjolen har jeg lånt af søde Kirsten, da jeg havde tøjkrise den anden dag vi skulle til fødselsdag, så hun tog et par kjoler med, da hende og hendes søster var nede at spise inden. Den har en rigtig god længde til arbejde. Synes kun jeg har sådan noget kort sommertøj, og er ikke altid lige smart (og praktisk)

Jakke: Free Quent cardigan: samsøe samsøe (vasket for varm) Kjole: Monki Sko: Bilka Ur: HipHop taske Neye solbriller: Ray Ban

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kano(n)-tur