Dagens. Søndag

Kano(n)-tur

Jeg ved godt jeg lovede jer et outfit idag, men nogle søde venner spurgte om jeg ville med ud at ro i kano, og kunne jeg ikke sige nej til, og det outfit jeg havde i tankerne var ikke lige til at sejle i kano i 😉 Det var virkelig hyggeligt og sjovt, og super vejr, vi havde godt nok modvind. Vi var på en rigtig lang tur, over 4 timer tog det! Der er virkelig en smuk natur i Danmark! Svanerne kunne jeg nu godt undvære, for det er satme nogle store dyr, og vi skal vist være glade for de ikke havde ællinger.

Er godt nok blevet brændt af idag, havde ellers faktor 30 på, på hele kroppen..

Her er lidt billeder fra idag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens. Søndag