Billeder

Dagens. Søndag

Idag har vi rigtig haft famile-hygge-dag bare os 4. Det var rigtig hyggeligt, vi var godt nok ikke de eneste der havde fået den ide at køre en tur ud i det danske.
Mit outfit er ikke det mest spændende idag, men sådan en søndag er det virkelig bare dejligt at tulle rundt i noget som er behageligt, og der findes ikke noget bedre end en løs t-shirt. 
Det kan godt være det lyder lidt skørt, men var lige ved at rydde op inde i walk in, så nu har jeg fundet et fedt og noget mere spændende outfit til i morgen. Jeg har faktisk tit tænkt på hvordan og hvor hurtig andre modebloggere finder tøj når de står og skal ud af døren. (Noget de finder dagen inden?)
For mit eget vedkommende er det meget forskelliget, især når jeg gerne vil havde noget fedt og spændende på, kan jeg aldrig finde noget også taget det en evighed (det er træls de gange jeg ikke har en evighed) og andre gange så er den der bare i første hug.
Jeg har altid godt kunne lige at prøve tøj og sætte det sammen på mange forskellige måder. Da jeg var barn var min yndlings leg også udklædning, og vi havde rigtig meget udklædningstøj. Det var nok også det sidste “legetøj” vi sådan gemte væk da vi blev “voksne” Når jeg skirver vi mener jeg min søster og jeg 🙂
God søndag (lørdag) aften til jer alle!
sandaler: fra Sydfrankrig. shorts: Levi’s t-shirt: H&M solbriller vintage.
mine skønne forældre!

Billeder fra igår til fødselsdag: Ølbowling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder