Mors dag.

Dagens mandag.

Igen idag var der ikke noget vikar arbejde til mig, men skal i ungdomsklubben her klokken syv. Så jeg er lige blevet færdig med vandbakkelse/ kagemand til de søde unge mennesker, var jeg kommet til at love sidst jeg var der 🙂
Min mor har også haft fri idag da hun har fødselsdag i morgen, og skulle ordne en masse ting. Så jeg tror hun var glad for jeg havde fri idag.

Jeg ville have taget billederne udenfor idag, men så begyndte det at regne da vi kom hjem, og det synes jeg ikke lige jeg gad, og min søster gad slet ikke, hun var ikke til meget hjælp idag..

Sko: Converse Jeans: H&M Bluse: Long Island. Jakke/skjorte: gammel Taske: Gina Tricot. Ur: vintage Ring: Asos. Solbriller Ray Ban

Har fået denne fine bluse af min moster, det er vist en gammel sag. Der sad tryklåse i v-udskæringen, som jeg netop idag har taget ud. Jeg kan rigtig godt lide en dyb skarp v-udskæring, og gerne rimelig dyb. Der skal dog ikke være noget at se, hverken bryst eller bh. Tror jeg vi kommer til at se meget her til sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag.