Nyt nyt nyt

Mors dag.

Min søster og jeg var i Kolding igår for at finde en mors dags gave, og vi var ikke de eneste! Vi havde svært ved at finde den helt rigtige gave. Tøj var ikke til at købe til hende, så det måtte blive et smykke. Vi synes begge to chokolade og blomster er lidt kedeligt og originalt. Hun har også snart fødselsdag, så det var også lidt en fødselsdags gave.
Vi synes selv gaven var rigtig fin, og hun blev også glade for dem! Hun sagde også hun ikke helt havde regnet med vi ville give hende noget, da hende og min far ikke har været hjemme hele weekend, så hun blev overrasket. 🙂
Det er en rigtig dejlig følelse at give gaver ud når man kan se modtageren bliver oprigtig glad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt nyt nyt