Dagens mandag.

Homemade

Efter vi havde hentet min søster på Gym tog vi til Bække for at se hvad de havde i deres genbrug. Jeg fandt et par højtaljet jeans jeg skal ha lavet til shorts og pyntet med nitter. Jeg fandt også 3 små søde vaser, tænker de kan bruges til tandbørsten og vatpinde når jeg engang flytter hjemme fra. I påsken fik min søster og jeg bla. Tape af påskeharen, som jeg lige skulle prøve at lege lidt med. Mit er det med prikkerne, synes jeg blev for barnligt det blå er min søsters. Synes selv resultat er blevet ret godt i andet forsøg 😉
Er lige nu igang med projekt sko, må i høre mere om i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mandag.