Krøller

Dagens søndag.

Biker-tøs, burde overskriften måske nok være, men det er dagens søndag. Har været med søster og mutti i Taulov ude ved en genbrug. Var min mor der havde set det i fjernsynet en aften, så det måtte vi prøve. Og hold da kæft der var mange ting! Det var over det hele! Fra gulv til loft, i loftet, på vægene, oven på hinanden under hinanden, alle steder! Det var så uoverskueligt man ikke rigtig magtede det. Godt nok skal man være god til at kigge alt igennem hvis man skal finde de gode ting i en genbrug, men så skulle vi have brugt flere dage!! Der var meget lort og nogle få okay fede ting ind i mellem. De fedeste ting var selvfølgelig inventar i butikken – det’ klart! Det værste var dog at det var latterligt dyrt!! Gik bare og tænkte han kommer ALDRIG af med det! Der er så halv pris nogle gange, hvor priserne kommer ned på det normale. Fandt en fed blå retro lampe jeg gerne vil ha nallerne i, hvis vi skal derud igen hvor der så er halv pris. Men i kender mig efterhånden, og ja selvfølgelig købte jeg et eller andet 😉 fandt et lidt gammelt herre ur, da jeg ikke må bruge min fars ødelagte Skagens ur (forståeligt nok)
Synes det giver ens look lidt kant og det skal være en smule for stort. Tog det på med det samme. Måtte slippe en 20’er, fik den pruttet en 5’er ned, jæy!
– vesten vintage
– jeans leggings Pieces
– bluse Mads Nøregaard
– læderjakke Schelde
– støvler Bilke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krøller