Dagens onsdag.

Nyt!

Selvfølgelig købte jeg noget da jeg var i Kolding, kan jo ikke lade være!! :-\
Købte en rigtig fin sommer t-shirt inde i Ginatricot til 129,- synes den har de flotteste farver og endelig en t-shirt hvor printet også er bag på!! Den har også en fed form, da den ikke er sådan helt kort, men heller ikke normal lang. Synes det ser vildt godt god ud med sådan en længde t-shirt når man er på ferie og bare render rundt i bikini og har den udover. Faltisk en ide jeg fik af min veninde da jeg mødte hende på ferie, for havde hun nemlig. Krydser alt for jeg skal afsted med familien i år! Bikinien er også ny, er dog købt for lang tid siden.
Æsken der ligger på billedet er vildt sødt og flot plaster fra Søstrene Grene. De kan også bruges til dekoration, det er kun fantasien der sætter grænser.
God onsdag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens onsdag.