Henny and My

Dagens onsdag.

Min mor ville til Kolding idag, da hun synes hun mangler lidt forskelligt tøj. Kender det kun alt for godt!! Selvom jeg har været tidligt oppe i morges tog jeg selvfølgelig med! 😉 så af med posttøjet og i noget mere behageligt.
Jeg fandt en gammel sag i walk in, nemlig min lyserøde t-shirt fra Mads Nøregaard. Har købt den på trendsales for nogle år siden. Tænkte at pasteller er så moderne, så godt jeg ikke har smidt den ud! 🙂 mine jeans er fra Just Female og er købt på tilbud. Kan faktisk ikke lukke dem, men har bare syet en anden knap i lidt tættere på knappehulet. Blazeren er af mærket Ivan Grundahl, også købt på tilbud, dog fra ny af, til 500 kr. Sko: new balence 420

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Henny and My