Mintgrøn detalje: studietrøjer

Dagens lørdag: pingviner

I lørdags havde jeg fri, så sov længe og var et smut i Kolding med min søster for at få lavet mit abonnement om. Så således ud. Læderjakken er min søsters, synes den er super fed, var et impuls køb i Deres. Ikke en butik vi normalt handler i. Trøjen jeg har på, er natkjolen fra genbrugen, som jeg selvfølgelig kom til at klippe for kort 🙁 håber ikke det er alt for tydeligt?

jakke: Deres trøje: Vintage jeans: Just Female sko: New Balance


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mintgrøn detalje: studietrøjer