Dagens søndag.

Neeeeej!!!!

Fik mine nye sko idag, de stod på trappen da jeg kom hjem fra job. De er virkelig virkelig virkelig fede!! Og det gør det endnu værre jeg ikke kan passe dem!! Det var kærlighed ved første blik og måtte bare ha dem, også selvom hjemmesiden ikke rigtig ville det samme som jeg ville! Så hvis min søster ikke vil købe dem af mig sælger jeg dem på trendsales. Det kan ikke betale sig at sende dem retur! Er sidste gang jeg køber sko på nettet endten er de for store eller også er de for små kommer helt an på hvilken hjemmeside man handler på. Nelly’s 36 er for stor asos for små det samme gælder steve madden! Hold nu kæft jeg er træt af det!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens søndag.