Dagens

Brørup Marked

Yes det er fredag og jeg har fri (lidt endnu i hvert fald) så selvfølgelig skal man på markedet! Jeg var deromme med min rigtig gode veninde, Kirsten. Hun skal flytte næste weekend, så hun skulle lige ha lidt forkellige møbler og ting og sager. Jeg kom så hjem med sengetøj til en dyne, en blommefarvet trøje og nederdel og en lys orange jakke ting 🙂 sengetøjet skal jeg har syet om til en kjole, måske en nederdel eller t-shirt. Tager gerne imod gode ideer! Nederdelen skal laves kortere og mindre. Jakken og blusen skal bare bruges som de er, efter de er blevet vasket selvfølgelig! De ting min veninde købte kan i måske være heldige at se når hun er flyttet. I får også lidt billeder af det meget omtalte marked, dog er de ikke vildt gode, men mon ikke jeg kommer derom igen en gang 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens