Genbrugsmarked

Dagens

Idag blev jeg vækket af mit vikar job på den lokale skole. Så det skulle gå hurtigt, også er det et typisk mandags udtryk. Meget stille og roligt. Synes det er meget fedt at sætte de samme slags farver sammen, fx som idag grå i grå. Her til sommer vil jeg helt klart gøre det, men med mere friske farver fx. Blå gul grøn eller rød. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Min søster ville gerne have jeg havde hendes taske med på billedet, da det en en hun har fundet i genbrugen her i Brørup til 75 kr. Denne model er en du skal give over tusind kr for fra ny af. Hun også to nu, så måske er jeg heldig at må låne den ene af dem.

sko: Jette Riis. busker: Tiger of Sweden. T-shirt: selected/femme cardigan: COS. taske: vintage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsmarked