Genbrugsmarked

Genbrugsmarked

Okay?! mit første blogindlæg, sidder og er helt nervøs. På denne regnvåde søndag har min mor og jeg været på genbrugsmarked i Kolding. Jeg fik købt nogle få ting. bla. denne lampe. Jeg synes den er rigtig fin og retro. Jeg skal bare have fundet en flot skærm til så man stadig kan se se foden.

En anden super fin ting jeg fandt, var dette flotte armbånd.
Danske Brud 140 kr.
Armbåndet er af gammel porcelæn. Det jeg købte er gammelt svensk porcelæn i sarte farver. Det er perfekt her til foråret, når der gerne må komme til farver på. Jeg har bare en svaghed for pastelfarver, især små nips ting til værelset/boligen. De hedder Sanne og Tom dem som laver disse smykker. der var både armbånd, halskæder, ørestikker og øreringe. Er ærgelig over jeg ikke tog nogle billeder af deres stand. De har desværre hverken hjemmeside eller webshop så jeg kan finde flere billeder. ENDNU. Jeg synes det er sådan en god idé at lave gammelt porcelæn om til smykker, og det bliver helt unikt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsmarked