ny stol

Der gik armbånd i den..

Ved ikke hvad der skete igår, men kunne ikke logge ind, og kunne derfor ikke blogge, det er jeg ked af. Havde fri igår, min eneste fridag. Vi et smut i Esbjerg på hygge-tøse med min mutti, rigtig hyggeligt, vi fik købt lidt forskelligt, men især armbånd.

Var i Bik Bok i stortcentret, da det efterhånden er den eneste tilbage hvis ikke man befinder sig i kbh. OG jeg er så træt af det! Synes de har nogle vildt fede ting! og kunne ha’ gået amok igår, hvis det ikke var fordi jeg skulle gemme pengene til rejse. Men synes så også de har sat deres priser noget op.. 🙁 200 kr bare for en top.. det er ærgeligt.. Hvis i mangler nogle fede lækre strikke til forholdsvis rimelig priser synes jeg de havde en hel del.. Jeg købt kun to armbånd og en ring derinde, men godt nok også til 100 kr.. Ringen kan jeg desværre ikke passe, så sælger den hvis nogle skulle ha’ interresse?

 

Det der med at få smykker på når man skal ud af døren, er jeg nok ikke den bedste til.. Gad godt at være god til det. Overvejer faktisk også at få lavet huller i ørene. Kun fordi jeg synes man kan få SÅ mange über smukke øreringe. Jeg købte også kun armbånd igår, da det er det jeg er bedst til. Er desværre ikke så god til halskæde, men det er måske bare noget man kan vænne sig til..

De store sølvarmbånd og ringen er fra BikBok, de andre er fra Pilgrim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny stol