Dagens onsdag

Dagens torsdag: Color and black/white

Ingen timer på skolen igeni dag, så jeg havde tid til at få ryddet op, og syet mine boyfriend bukser lidt ind. Og er super glad for resultatet! De strammer ingen steder og sidder super godt! (tag jer ikke af min telefon i lommen, men ventede et vigtigt opkald og glemte at få den ud inden jeg tog billederne)  🙂

strikken er vintage (min mosters gamle) bukserne er Levis men købt i genbrugen og støvlerne er fra Monki

I morgen, bliver der nok ikke blogget, da jeg har 3 jobs (skolen, klubben og post) OG så er mine to yndlings veninder hjemme, og dem skal jeg selvfølgelig se i morgen da det var det eneste tidspunkt vi alle sammen kunne. så ren hygge – når jeg engang har fri 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens onsdag