Bula

Saa er vi landet i Australien! Det er noget helt andet end Fiji! Vi ankom igaar. Brisbane er en fed by!! vi var lige rundt og se byen igaar da vi kom, og derefter var vi rundt og shoppe!! det var dejligt! har ikke kunne shoppe i over 3 uger!!!! pyha taenk jeg har overlevet det 😉 De er saa soede her alle sammen, isaer i butikkerne! Vi fandet den fedeste gade med de laekreste buktikker! I kan desvaerre ikke faa nogle billeder, da jeg sidder paa en anden computer. skal se hvad jeg kan goere senere hen.. Lige nu er vi ved at booke vores rejser i vores friuger.. Det bliver haardt for penge pungen! I aften skal vi i byen, og i morgen skal vi videre til Nusa (hvis det da satves saadan) Paa vejen skal vi i zoo! Det glaeder jeg mig til!

knus her fra de varme lande (jule foeelsen kommer nok foest naeste aar)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg