Some new shit

Solsort?

Købte som sagt denne smukke bluse i en outlet i Henne, den er af mærket Minimum og måtte bare ha den da jeg så den! Synes den er vild fed! Havde den på en aften vi var ude at spise, hvor en søde korthåret pige kom hen og spurgte om det var den fra minimum, fordi hun havde en magen til som hun købte sidste år, men hun havde desværre ikke rigtig brugt den fordi hun fik afvide hun lignede en solsort! Hva pokker?! Men hun synes heldigvis stadig den er fed! Jeg synes bare det er vigtigt at gå i noget man selv synes er fedt! Også være mere eller mindre ligeglad med hvad andre synes om det. Selvom det er svært, kender det desværre kun alt for godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some new shit