outfit fra Surfers Paradise

DIY halskæde og lækre detaljer

 

kæde fra Moss Copenhagen http://www.mosscopenhagen.com/product/klea-410/metal.html

kæde fra Moss Copenhagen http://www.mosscopenhagen.com/product/klea-410/metal.html

IMG_7327 IMG_7335 IMG_7337 IMG_7341

Endelig er Moss Copenhagen gået online, eller endelig er deres webshop kommet på benene. Jeg kiggede lidt derinde den anden dag, og forelskede mig i den helt enkelte perle halskæde. Jeg fandt tilfældigvis nogle perler som lignede den anden dag i Esbjerg, så tænkte jeg kunne stjæle ideen og lave min egen halskæde.

IMG_7324 IMG_7328 IMG_7329 IMG_7331 IMG_7332

Købte også disse små sølv dimser. Ved ikke om de har noget navn. De bruges normalt til smykker, men tænkte de ville passe ret godt til mine støvler. Det kunne have været perfekt hvis de havde samme farve som spænderne, men synes faktisk ikke det ser helt dumt ud.

2

 • Kirsten Nøhr

  Den kæde købte jeg for en måneds tid siden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Rendebo Jepsen

   Det forstår jeg godt! den er så fin. Den butik tror jeg nok lige vi skal forbi i næste weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit fra Surfers Paradise