Dagens: skjorten med kugle is

hey HAY

Nå, jeg prøver lige igen så.. lagde et indlæg ind den anden dag fra min Ipad, og troede det virkede fint nok, men man kan åbenbart ikke se det.

Men i så fald, var jeg på tøse hygge tur i mandags, med to søde piger fra gym. Vi tog til Horsens for at se hvad det der HAY lagersalg gik ud på. Vi vidste ikke rigtig hvad vi gik ind til. Vi havde ikke planer om at købe nogle helt store ting. Vi var nogle af de sidste som fik lov til at komme indenfor at stå. Det var vi meget taknemlige for! Vi stod lidt over 800 mennesker inde i en stor halv. omkring kl 16 en time før dørne åbnede gik folk helt amok, og pludselig blev alle ligegalde med den kø vi stod i. Det blev ren kaos. Der kom heldigvis en smule styr på det, fordi vi havde fået billetter med nr på, så dem gik de ud fra. Vi var derfor nogle af de sidste der kom ind. Udenfor kunne vi se der stod en kø, men vi vidste ikke hvor mange. Da vi kom ind i de to haller hvor alle de lækre HAY ting stod, var der ikke helt så meget lækkert tilbage. Der var selvfølgelig noget, men alle de fede ting var væk. Folk havde lavet små øer derinde, så det var meget svært at se hvad der var taget og ikke taget. Da vi havde betalt om kom ud, kunne vi se en kilomter lang kø! det var latterligt, og der var jo ikke rigtig så meget at komme efter derinde.foto 1 foto 2 foto

pude//200 kr sengetøj//200 kr pose med æsker// 20 kr

alt i alt var det ikke nogen vildt fed oplevelse, men jeg er heller ikke meget for sådan noget skubben og masen. Men hvis man kommer i god tid, og gider stå i kø, kan man virkelig gøre sig nogle rigtig gode køb!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: skjorten med kugle is