ADC

Dagens mandag

Det var så fint vejr i morges og det meste af dagen da jeg kørte post, skønt! Nåede lige at blive færdig inden det begyndte at styrte ned! Skulle skynde mig hjem da jeg lige skulle om i juniorklubben. Dejligt med masser af arbejde (især når jeg ikke kan styre mit tøj og sko forbrug, som min kæreste siger, du køber gennemsnitligt et stykke tøj hver dag.. Årrh Gud hvor har han bare ret!)
Var i Vejen med søs efter job og fandt kjolen til min mor og fars fødselsdag. Det gjorde min søster faktisk også, vi bliver så fine 🙂

Her er hvad jeg havde på. T-shirten købte jeg den anden dag i H&M mænd. synes det er fed med den høje hals.

Her med overtøj, selvom det er juni er det godt nok ikke t-shirt vejr!
Jakke: Only (søsters) cardigan og T-shirt: H&M mand Jeans: H&M Støvler: Bilka 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADC