dagens net onsdag

dagens mandag

outfit 130513

årrh jeg hader de snoer der efterhånden sidder i alt tøj!

IMG_8379 IMG_8380 IMG_8381 IMG_8383

IMG_8362Var til shopping bazar igår med min søster, hvor jeg købte disse fine sko, af mærket Pataugas, som er et gammelt fransk mærke, fra år 1950. Det er et meget miljø venlig produkt, og de laver fantastiske gå sko. Men det her par måtte jeg ha pga. mønster og farver. De er rigtig fine og de er så lækre at ha’ på! De var sat ned fra 1100 til 400!
Bukserne er min mors gamle og t-shirten er faktisk min mosters gamle – så rigtig vintage. Blazeren er fra Gina Tricot

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens net onsdag