Dagens søndag: grøn, leopard

Ombre nails: how to

Ombre: det nye sort.. Det er over alt, hår tøj og nu også negle.. Fik ideen fra Instagram. Troede det var bare sådan lige til, men det er det altså ikke. man skal bruge den rigtige svamp.. prøvede først med sådan en make-up svamp, men det duede slet ikke. Derefter prøvede jeg med et køkkensvamp, det blev noget bedre, men noget af svampen satte jeg på lakken, så den blev klumpet at se på. Fejlen jeg gjorde var, at jeg ikke lage de forskellige lag lige oven på hinanden, så det lyse blev alt for mørkt. også kom jeg til at ligge et for tykt lag på. SÅ øvelse gør mester..

Jeg troede også man hælde en masse neglelak ud på en plastiklomme, men man skal ligge det på lommen som om man lagde det på neglene også køre svampen i det og så over på en negl og sådan bliver man bare ved.

 
 
lakken er ud over det hele bagefter, og det er en god ide at få en til at hjælpe sig med at tag det af, så man ikke ødelægger det man lige har lavet.Det endelige resultat. her kan man også se hvordan jeg har lagt neglelakken på plastiklommen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens søndag: grøn, leopard