dagens lørdag

I just LOOOVE sneakers!!

Jeg er så vild med at sneakers er mega hip, for jeg har altid været fan, og har altid elsket at have dem på! Det er bare så pokkers ærgerligt de skal være så dyre, og nogle er også ok svære at få fat på. Jeg er MEGET forelsket i Nikes Roshe Run model, men de er så svære at finde i den helt perfekte farve, og str. (hvis man endelig finder farven på Ebay fx.) Jeg er virkelig også vild med modellen fra Jeffrey Campbell (den hvide retro med de sorte prikker – det er faktisk pels) sneakers haven sneakers haven1 sneakers heaven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens lørdag