Dagens onsdag

REJSE

Årrh lige præcis idag, er der TO måneder til jeg skal ud at rejse! glæder mig helt vildt! Jeg har været ved at forberede mig lidt, bla. har jeg lånt en masse rejsebøger, men har også været ved at pakke lidt inde i hovedet, og det er ikke nemt! Det skal ikke være for fint men stadigvæk en smule til når vi skal i byen og sådan, men må jo næsten ikke ha’ noget med, fordi jeg kommer til at købe alt for meget med hjem!! puhaa alle de penge der skal og er brugt!! Her er lidt jeg har købt til turen:


her er for 902 kr



Skulle ha’ nogle gode sandaler til at gå i. Jeg fandt heldigvis nogle i Vejen til 500 kr! OG det er Merrell! Jeg ved godt det ikke er de pæneste man kan få, og synes jeg heller ikke. Det var også derfor jeg ikke købte dem fra starten af. MEN det var bare de bedste af alle dem jeg prøvede. Jeg købte dem i så god tid for at kunne nå at gå dem til. (Ved de ser beskidte ud, men det er bare billedet)



ENDELIG fik jeg mig taget sammen til OGSÅ at købe en BB cream. Denne her er virkelig så god som de siger i reklamen! Den er ikke tyk og fed som de andre jeg har prøvet, og den dækker langt bedre end andre jeg har testet. Den kan varmt anbefales! 119 kr! Læbestiften var jeg bare nødt til at ha’ 😉



Er de ikke smukke? er så vild med stoffet! Da jeg så dem på Members købte jeg dem uden tøven! De er perfekte til rejsen! de fylder ingenting og de kan bruges både til hverdag og byture. 213 kr alt i alt og mærket er Modeström. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens onsdag