white and silver

Henny and My – showroom

Jeg har ikke kunne blogge de sidste par dage fordi jeg har været et smut i Københaven for at besøge en sød veninde. Jeg er virkelig vild med den by! Men dens charme bliver heller ikke mindre når vejret har været så godt. Jeg kan godt se mig selv bo derover nogle år 🙂 men nu må vi se hvad tiden bringer.
Min veninde arbejder for Henny and My, har også nævnt det før på bloggen. De er for nyligt rykket i nye lokaler, og fik lov til at tage lidt billeder af deres showroom

IMG_4295 IMG_4296 IMG_4297 IMG_4298 IMG_4299 IMG_4300 IMG_4301 IMG_4302 IMG_4303 IMG_4304 IMG_4305 IMG_4306 IMG_4307 IMG_4308 IMG_4309Det her er kun nogle af deres rigtig lækre ting! I kan se dem alle på deres webshop. De er også begyndt at forhandle med Nike sko – og der kommer flere af dem om noget tid, så hold øjne og øre åbne, for de går som varmt brød. Hvis i lige som mig er vilde med webshoppen, kan i like dem på facebook og følge dem på instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *