Street girl

vintage underwear

IMG_7916 IMG_7917 IMG_7923 IMG_7927okay, nu ved jeg godt nogle af jer tænker, “nej det gør hun bare ikke! – hun ligger ikke billeder af sig selv op med undertøj på” Men jo det gør jeg. Synes dette sæt er så stilet, at det på ingen måde er frækt! Og ved også at fyre ikke så pjattet med de højtaljet mormor-trusser. SÅ ikke noget frækt eller sexet over dette.

BH’en er min mors gamle, synes den er så fin. Trusserne fik min mor af min moster, men det er nogen år siden hun har ku’ være i dem (ikke noget ondt i det – min mor er en meget smuk kvinde i sin bedste alder)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street girl