070591

Gourmetchokoladetærte

Fik lidt familie på besøg i går til aftensmad. Så stod i køkkenet nærmest hele dagen i går – sammen med min mutti, hun var så sød at ha taget fri. Jeg besluttede mig for at bage denne her kage, hvilket kom til at tage ret lang tid!

 

IMG_8302 IMG_8303 IMG_8304 IMG_8305 IMG_8306Nu må i ikke tro det er blevet til en madblog, for er det langt fra! Jeg har slet ikke styr på mad! Jeg plejer ikke at være ret god i et køkken, alt plejer at gå ret galt. Men denne gang lykkedes det rent faktisk, så tænkte det fortjente et indlæg 🙂

IMG_8332 IMG_8333 IMG_8334Jeg orkede ikke at skrive det hele af og sætte ind. Hvis billederne er for utydelige og i virkelig brænder efter at bage tærten, så smider i selvfølgelig bare en kommentar, så svarer jeg så hurtig jeg kan 🙂
Den kan klart anbefales! men tager godt nok lidt tid at lave. I hvert fald for sådan en som mig, som ikke bager så tit. Men den smager alt for godt – især hvis man er sådan en chokoladegris som jeg er 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070591