Genbrugen i Gram

DIY læder top

Så kan vi lidt igen 😉 kunne ikke logge ind igår.
Har lovet min søster at designe/lave hendes kjole til når hun bliver student. Vi har hele tiden begge to snakket om, at der skulle indgå hvidt læder i kjolen. Så jeg har tegnet lidt få ideer for hende, og ellers prøvet på at sy det hun selv havde i tankerne. Jeg har en sort top fra H&M trend, som hun havde en ide om skulle laves i hvid læder – så det prøvede jeg lige på igår. IMG_8409 først lavede jeg en model af den sorte top. Man folder bare toppen på midten og tegner en for- og bag side.IMG_8410 Derefter satte jeg dem fast på lædet, som selvfølgelig er foldet på midten, så toppen bliver ens i begge sider. Det er en god ide at nålene man sætter i, er rene så de ikke smitter af på det hvide læderIMG_8412 IMG_8413 IMG_8414 IMG_8415 Så klippede jeg dem selvfølgelig ud.IMG_8416lagde dem sammen ret mod ret.
IMG_8418 klippede de overskydene kanter afIMG_8419Så syede jeg den sammen. Det var utrolig nemt at sy i, og det rykker sig ikke lige pludselig. Og har man en lædernål kører den lige igennem.IMG_8428til sidst lavede jeg to stikninger i halsen og ned over brystet. Så toppen fik en bedre pas form, og det gjorde også den kom til at se mere eksklusiv ud. Jeg satte nålene i mens min søster havde toppen på, på vrangen, så var det nemmere at måle ud og få den til at passe

Jeg ligger et indlæg ind senere idag hvor jeg har toppen på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugen i Gram