hey HAY

Nå, jeg prøver lige igen så.. lagde et indlæg ind den anden dag fra min Ipad, og troede det virkede fint nok, men man kan åbenbart ikke se det.

Men i så fald, var jeg på tøse hygge tur i mandags, med to søde piger fra gym. Vi tog til Horsens for at se hvad det der HAY lagersalg gik ud på. Vi vidste ikke rigtig hvad vi gik ind til. Vi havde ikke planer om at købe nogle helt store ting. Vi var nogle af de sidste som fik lov til at komme indenfor at stå. Det var vi meget taknemlige for! Vi stod lidt over 800 mennesker inde i en stor halv. omkring kl 16 en time før dørne åbnede gik folk helt amok, og pludselig blev alle ligegalde med den kø vi stod i. Det blev ren kaos. Der kom heldigvis en smule styr på det, fordi vi havde fået billetter med nr på, så dem gik de ud fra. Vi var derfor nogle af de sidste der kom ind. Udenfor kunne vi se der stod en kø, men vi vidste ikke hvor mange. Da vi kom ind i de to haller hvor alle de lækre HAY ting stod, var der ikke helt så meget lækkert tilbage. Der var selvfølgelig noget, men alle de fede ting var væk. Folk havde lavet små øer derinde, så det var meget svært at se hvad der var taget og ikke taget. Da vi havde betalt om kom ud, kunne vi se en kilomter lang kø! det var latterligt, og der var jo ikke rigtig så meget at komme efter derinde.foto 1 foto 2 foto

pude//200 kr sengetøj//200 kr pose med æsker// 20 kr

alt i alt var det ikke nogen vildt fed oplevelse, men jeg er heller ikke meget for sådan noget skubben og masen. Men hvis man kommer i god tid, og gider stå i kø, kan man virkelig gøre sig nogle rigtig gode køb!

new lipstik

Jeg har i rigtig rigtig lang tid, måske over et år, ledt efter den helt perfekte læbestift. Og gæt hvad, jeg fandt den i mandags! Jeg har arvet min mors og morfars læber, som er meget mørke i det, og det kan hurtig komme til at ligne man har kronisk blå læber. Synes især det bliver tydeligt når jeg er i byen, og det er bare dårlig timing (og det er ikke fordi jeg drikker rødvin) Så jeg har ledt efter en meget naturlig læbestift, som man kan bruge altid. Ikke en der er for nude, så man kommer til at ligne en dukke, men heller ikke én med for meget farve, så det ser “for meget” ud. Det skulle være den helt perfekte balance mellem de to ting.

IMG_7434 IMG_7437 IMG_7441 IMG_7451

Jeg ser meget frem til at mine forkølelsessår går væk så jeg kan have den på hele tiden! Jeg er vild med den! Den er af mærket Yves Saint Laurent, hvilket ikke gør den billigere, men meget mere lækker. Måtte desværre slippe 260 kr. Men er sikker på den er alle pengene værd, og den vil holde i lang tid.

Hvis der er flere som leder efter den perfekt læbestift så hedder den Rouge volupté shine 15 corail intutive kan helt klart anbefales. I kommer til at se en del mere til den her på bloggen.

 

Kom sol kom varme kom forår kom nyt tøj

Jeg er langt fra den eneste der brokker mig over vejret, men det er da også utroligt at det skal være SÅ koldt midt i marts måned!? Tror jeg giver vejret skylden for at ha’ shoppet her de sidste par dage. trøste spiser ikke (kun nogle gange) i stedet for trøste shopper jeg..

her er en smule af det jeg har købt..IMG_7453 IMG_7454 IMG_7456 IMG_7457 IMG_7459 

Ringen kunne jeg ikke stå for, da jeg så den i Moss Copenhagen, 120 kr. Den fåes også i sølv, kunne jeg godt overveje at købe på et tidspunkt.

Bomber jakken er fra H&M 70 kr det samme er nederdelen 50 kr og tasken også.

Cheap Monday t-shirten kostede 160 kr, mener jeg.

leggingsene i samme stof som bomber jakken, måtte jeg ha’ så jeg havde et sæt. Købte dem så store at de ligner bukser – måtte desværre også give fuld pris for dem, 120 kr.

smykkehånden er fra Tiger til, sjovt nok 10 kr.

Older posts