hvid læder top

Resultatet som lovet: IMG_8430 IMG_8431 IMG_8432 IMG_8433 IMG_8434Jeg synes selv det er blevet ok – men det er virkelig heller ikke svært! hvad synes i?

DIY læder top

Så kan vi lidt igen 😉 kunne ikke logge ind igår.
Har lovet min søster at designe/lave hendes kjole til når hun bliver student. Vi har hele tiden begge to snakket om, at der skulle indgå hvidt læder i kjolen. Så jeg har tegnet lidt få ideer for hende, og ellers prøvet på at sy det hun selv havde i tankerne. Jeg har en sort top fra H&M trend, som hun havde en ide om skulle laves i hvid læder – så det prøvede jeg lige på igår. IMG_8409 først lavede jeg en model af den sorte top. Man folder bare toppen på midten og tegner en for- og bag side.IMG_8410 Derefter satte jeg dem fast på lædet, som selvfølgelig er foldet på midten, så toppen bliver ens i begge sider. Det er en god ide at nålene man sætter i, er rene så de ikke smitter af på det hvide læderIMG_8412 IMG_8413 IMG_8414 IMG_8415 Så klippede jeg dem selvfølgelig ud.IMG_8416lagde dem sammen ret mod ret.
IMG_8418 klippede de overskydene kanter afIMG_8419Så syede jeg den sammen. Det var utrolig nemt at sy i, og det rykker sig ikke lige pludselig. Og har man en lædernål kører den lige igennem.IMG_8428til sidst lavede jeg to stikninger i halsen og ned over brystet. Så toppen fik en bedre pas form, og det gjorde også den kom til at se mere eksklusiv ud. Jeg satte nålene i mens min søster havde toppen på, på vrangen, så var det nemmere at måle ud og få den til at passe

Jeg ligger et indlæg ind senere idag hvor jeg har toppen på.

Stine Goya kjole

Min søster viste mig en kjole fra Stine Goya på trendsales, for nogle dage siden, som hun rigtig godt kunne lide. Jeg tænkte den kan da ikke være så svær at lave, og jeg havde en kjole som lignede lidt i forvejen.

31267853 31729724Fotografi den 02-05-13 kl. 13.23grå kjoleFotografi den 02-05-13 kl. 13.23 #3Den har godt nok ikke de flotte oversize ærmer, men ellers synes jeg resultatet er blevet ret godt. Jeg kommer i hvert fald til at bruge kjolen nu. Nu ligner den ikke længere en natkjole. Det eneste jeg har gjort, er at sætte elastik i taljen.

 

DIY lampe

I påsken blev jeg sjovt nok inspireret af fjer. Men hold op sådan nogle sataner er dyre! Ville gerne have haft dem i hvid, men fandt nogle billigere i en anden farve.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4Det ville se mere stilet og renere ud hvis fjerne var hvide, men skulle se om det kunne lade sig gøre, så bliver måske næste projekt.

I næste indlæg viser jeg jer det endelige resultat, og en lille rundvisning af mit lille kammer 🙂

Fra lang til kort DIY

I dag har jeg brugt et par timer på at rydde op i vores walk in. Det trængte til en kærlig hånd, efter jeg ikke har været hjemme i 3 måneder. Har fået lagt en smule til side som endten bare skal ud eller sælges. Denne gang tror jeg, jeg ligger et indlæg op med det tøj jeg sælger, og derefterryge det på trendsales.

Da jeg ryddede op, fandt jeg nogle gamle sager, som jeg tænkte jeg kunne prøve at redde inden jeg smed dem ud. Her er en af tingene:

IMG_7343 IMG_7344 IMG_7345 IMG_7346 IMG_7347

Fandt ud af, at hvis man skal rulle ærmerne op på en t-shirt, er det en fordel at klippe dem skrå op. Det synes jeg giver det bedste resultat. Har bagefter syet ærmerne fast, så de bliver hvor de skal.  

Så nu kan foråret bare komme an, jeg er klar!