DIY halskæde og lækre detaljer

Fra lang til kort DIY

I dag har jeg brugt et par timer på at rydde op i vores walk in. Det trængte til en kærlig hånd, efter jeg ikke har været hjemme i 3 måneder. Har fået lagt en smule til side som endten bare skal ud eller sælges. Denne gang tror jeg, jeg ligger et indlæg op med det tøj jeg sælger, og derefterryge det på trendsales.

Da jeg ryddede op, fandt jeg nogle gamle sager, som jeg tænkte jeg kunne prøve at redde inden jeg smed dem ud. Her er en af tingene:

IMG_7343 IMG_7344 IMG_7345 IMG_7346 IMG_7347

Fandt ud af, at hvis man skal rulle ærmerne op på en t-shirt, er det en fordel at klippe dem skrå op. Det synes jeg giver det bedste resultat. Har bagefter syet ærmerne fast, så de bliver hvor de skal.  

Så nu kan foråret bare komme an, jeg er klar!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY halskæde og lækre detaljer