Kom sol kom varme kom forår kom nyt tøj

new lipstik

Jeg har i rigtig rigtig lang tid, måske over et år, ledt efter den helt perfekte læbestift. Og gæt hvad, jeg fandt den i mandags! Jeg har arvet min mors og morfars læber, som er meget mørke i det, og det kan hurtig komme til at ligne man har kronisk blå læber. Synes især det bliver tydeligt når jeg er i byen, og det er bare dårlig timing (og det er ikke fordi jeg drikker rødvin) Så jeg har ledt efter en meget naturlig læbestift, som man kan bruge altid. Ikke en der er for nude, så man kommer til at ligne en dukke, men heller ikke én med for meget farve, så det ser “for meget” ud. Det skulle være den helt perfekte balance mellem de to ting.

IMG_7434 IMG_7437 IMG_7441 IMG_7451

Jeg ser meget frem til at mine forkølelsessår går væk så jeg kan have den på hele tiden! Jeg er vild med den! Den er af mærket Yves Saint Laurent, hvilket ikke gør den billigere, men meget mere lækker. Måtte desværre slippe 260 kr. Men er sikker på den er alle pengene værd, og den vil holde i lang tid.

Hvis der er flere som leder efter den perfekt læbestift så hedder den Rouge volupté shine 15 corail intutive kan helt klart anbefales. I kommer til at se en del mere til den her på bloggen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom sol kom varme kom forår kom nyt tøj