Rolfstagen

Stine Goya kjole

Min søster viste mig en kjole fra Stine Goya på trendsales, for nogle dage siden, som hun rigtig godt kunne lide. Jeg tænkte den kan da ikke være så svær at lave, og jeg havde en kjole som lignede lidt i forvejen.

31267853 31729724Fotografi den 02-05-13 kl. 13.23grå kjoleFotografi den 02-05-13 kl. 13.23 #3Den har godt nok ikke de flotte oversize ærmer, men ellers synes jeg resultatet er blevet ret godt. Jeg kommer i hvert fald til at bruge kjolen nu. Nu ligner den ikke længere en natkjole. Det eneste jeg har gjort, er at sætte elastik i taljen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rolfstagen