dagens onsdag

nyt brugt

Den anden dag var min søster og jeg et smut i genbrugen i Vejen, og vi fandt da også lidt 🙂 Den råhvide t-shirt er ny, købte den igår i Selected i Kolding. Den var sat ned fra 500 til 200. De havde også et bord med striktrøjer, hvor alle var sat ned til 200, det er værd at kigge derind.

IMG_8480 IMG_8481 IMG_8482 IMG_8483 Vi kom begge to af med 75 kr hver. Jeg købte den mønstret kjole og den grønne t-shirt med de små hvide prikker. Her er hvad Kat købte: IMG_8484 IMG_8485 IMG_8486Der skal selvfølgelig gøres noget ved blazeren, men det lader jeg være op til min søster 🙂

2

 • Fine sager I har fundet begge to. Jeg kan virkelig godt lide brokade t-shirten og den fine blazer. Jeg tror jeg ville fjerne chiffonstoffet og rulle ærmerne op, men så vil den også være perfekt over en sort kjole. Knapperne er helt vildt fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Rendebo Jepsen

   tusind tak!
   ja det har hun også planer om. ja rigtig fin, også henover en råhvid kjole 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens onsdag