home made..

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte… men lige nu er jeg på mit første mcD besøg, og det er ikke dårligt! den ligger inde i Suva, som er en by på Fiji! Fiji er noget af det smukkeste jeg har set!! Jeg kan desværre ikke få alt det jeg har oplevet ned på skrift, noget af det kan heller ikke beskrives med ord!

Jeg synes bare det var på tide i hørte lidt fra mig her inde på bloggen, og ved at jeg er ude at rejse. Vi har været på fiji i 3 uger nu, og har små 2 uger endnu. Også skal vi til Australien 🙂 håber jeg kan komme mere på nettet når vi er der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home made..