Dagens onsdag

I byen

Godmorgen eller god eftermiddag 🙂
Igår skulle jeg som sagt i byen. Sad sammen med nogle af pigerne fra gym, rigtig hyggeligt! Der var vildt mange i byen, og der var noget sommer tema, så gulvet var fyldt med sand og der var skruet godt op for varmen. Ved ikke om i kan forstille jer at gå rundt i sit bytøj i sand og det så er alt for varmt. Ikke nogen lækker kombi. Havde da heldigvis ikke taget stiletter på! Men det var rigtig hyggeligt!

Jeg går sikkert som så mange andre op i ærlighed, og  derfor er jeg det nu. Det er nok lidt skørt, men hva gør man ikke for at lave et indlæg til jer 😉
Jeg nåede ikke at få taget billeder igår af mit outfit. Så da jeg vågnede stod jeg op tog jeg outfittet på igen, og fik taget nogle hurtige billeder. Solbrillerne er derfor med til ikke at skræmme jer væk. Jeg havde dem ikke på i byen igår.

Jeg fandt mit tøj overraskende hurtig igår, det ligner mig ikke. Synes bare farverne var så utrolig gode sammen, skoene, t-shirten og nederdelen. Jeg kunne ikke helt finde ud af om t-shirten skulle være lidt nede i nederdelen eller bare hænge løst udenover. hvad synes i?

Heldigvis fandt jeg tøjet hurtigt, men så havde jeg selvfølgelig problemer med håret! kort sagt startede med at krølle det hele, også glatte det ud igen og derefter sprøjte det til med saltvand! Jeg hader at tage ud af døren, og man så ikke føler sig tilpas med hvordan man ser ud, så må det hellere tage det længere tid.

Bracelet 1: Pernille Corydon Bracelet 2: Story by Kranz og Ziegler
T-shirt: Vila Skirt: Moss Copenhagem Shoes: Monki Bag: Friis & Co Sunglass: Asos

Og et par med effekter..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens onsdag