Dagens onsdag

Idag havde jeg igen et par timer på skolen, ved ikke hvor længe det kan blive ved, da de har ansat endnu en vikar.. Det er onsdag så min mor havde tidligt fri idag, så vi fik lige ordnet lidt gaver idag. Har også købt lidt nyt, skal jeg nok vise jer, men bliver ikke i dag. Er ikke helt på toppen, har meget ondt i halsen og er træt. Ved ikke om det bliver i morgen, da jeg har 11 timer ved posten. Så der bliver i hvert fald ikke noget dagens outfit 🙂
God aften! knus <3

Cardigan: vintage t-shirt Weekday jeans: H&M sko: Bilka taske: vintage solbriller: Ray Ban

Dagens tirsdag.

Idag har jeg haft et par vikartimer på skolen. Dette outfit var ikke det jeg snakkede om igår, da det var lidt køliger idag. Man kan nu nemt stadigvæk have bare ben, SKØNT!
kjolen har jeg lånt af søde Kirsten, da jeg havde tøjkrise den anden dag vi skulle til fødselsdag, så hun tog et par kjoler med, da hende og hendes søster var nede at spise inden. Den har en rigtig god længde til arbejde. Synes kun jeg har sådan noget kort sommertøj, og er ikke altid lige smart (og praktisk)

Jakke: Free Quent cardigan: samsøe samsøe (vasket for varm) Kjole: Monki Sko: Bilka Ur: HipHop taske Neye solbriller: Ray Ban

Kano(n)-tur

Jeg ved godt jeg lovede jer et outfit idag, men nogle søde venner spurgte om jeg ville med ud at ro i kano, og kunne jeg ikke sige nej til, og det outfit jeg havde i tankerne var ikke lige til at sejle i kano i 😉 Det var virkelig hyggeligt og sjovt, og super vejr, vi havde godt nok modvind. Vi var på en rigtig lang tur, over 4 timer tog det! Der er virkelig en smuk natur i Danmark! Svanerne kunne jeg nu godt undvære, for det er satme nogle store dyr, og vi skal vist være glade for de ikke havde ællinger.

Er godt nok blevet brændt af idag, havde ellers faktor 30 på, på hele kroppen..

Her er lidt billeder fra idag.

Dagens. Søndag

Idag har vi rigtig haft famile-hygge-dag bare os 4. Det var rigtig hyggeligt, vi var godt nok ikke de eneste der havde fået den ide at køre en tur ud i det danske.
Mit outfit er ikke det mest spændende idag, men sådan en søndag er det virkelig bare dejligt at tulle rundt i noget som er behageligt, og der findes ikke noget bedre end en løs t-shirt. 
Det kan godt være det lyder lidt skørt, men var lige ved at rydde op inde i walk in, så nu har jeg fundet et fedt og noget mere spændende outfit til i morgen. Jeg har faktisk tit tænkt på hvordan og hvor hurtig andre modebloggere finder tøj når de står og skal ud af døren. (Noget de finder dagen inden?)
For mit eget vedkommende er det meget forskelliget, især når jeg gerne vil havde noget fedt og spændende på, kan jeg aldrig finde noget også taget det en evighed (det er træls de gange jeg ikke har en evighed) og andre gange så er den der bare i første hug.
Jeg har altid godt kunne lige at prøve tøj og sætte det sammen på mange forskellige måder. Da jeg var barn var min yndlings leg også udklædning, og vi havde rigtig meget udklædningstøj. Det var nok også det sidste “legetøj” vi sådan gemte væk da vi blev “voksne” Når jeg skirver vi mener jeg min søster og jeg 🙂
God søndag (lørdag) aften til jer alle!
sandaler: fra Sydfrankrig. shorts: Levi’s t-shirt: H&M solbriller vintage.
mine skønne forældre!

Billeder fra igår til fødselsdag: Ølbowling

Billeder

Har ikke været så god til at blogge i denne her uge, vejret er nok skylden, og ved jeg ikke er den eneste 🙂

Her er lidt billeder fra de sidste par dage.

De første par billeder er af udsigten hvor jeg holdt pause den anden da jeg kørte post
Kongespil i haven med søs og hendes kæreste, Kathrine og jeg var virkelig dårlige, så det blev ikke til mange runder 😉
Efter en dag med vikartimer på skolen: lækker koldskål med jordbær og is, lækkert!
Older posts