Dagens fredag

 
cardigan: Carlings t-shirt: Vintage nederdel: Moss Copenhagen støvler: Bianco ur: HipHop halskæde: H&M

Er nok hoppet i noget vinterfarvet tøj idag, men synes det ser super fedt ud at man kun kan se en smule af nederdelen fordi t-shirten er så lang, det snit kan jeg godt lide, selvom jeg nok aldrig går væk fra højtaljet. Min leopard cardigan er jeg SÅ glad for, købte den billigt sidste år mener jeg. Har lige bestilt et par leopard bukser, som jeg venter på kommer hjem. Glæder mig til at vise jer dem.
God fredag!

kiss to you!

Ingen vil tage billeder af mig..

Jeg vil helst ikke lyde som en stor undskyldning, men skylder nok en forklaring. Der har ikke været ret mange mode opdates, og de der har været, har ikke været super gode.

Jeg har fået job i en juniorklub her i Brørup, og det er skønt! Børne er dejlige, søde, sjove og ikke mindst kreative. Jobbet gør bare at jeg ikke tager mine yndlings outfits på da jeg ikke vil have dem ødelagt.. Jeg prøve at være kreativ med mine outfits, så jeg tager tøj på der gerne må komme maling på, men det er ikke nemt 🙂
Der har også været en masse at se til på det sidste: arbejde, kæresten, salg af tøj, få alle jobs til at passe sammen osv.
Sidst men ikke mindst har jeg ikke min egen private fotograf, som kan tage super lækre billeder. Jeg har kammerat men det er kun mig der har sat sig ind i hvordan det virker, sådan da..
Der vil gå lidt tid mellem blogindlægene, men jeg vil gøre mit bedste..

Dagens igår:

cardigan: Vintage t-shirt: H&M mand jeans: Tiger of Sweden sko: Converse ur: Monol armbånd: Homemade

Lurfest

Her er lidt billeder fra denne weekend, som stod på byfest, druk, skønne venner og masser af kærlighed og sjov!

min smukke veninde Monica, som gør sig klar til lidt hygge med gamle gym folk

savnet har været stort

druk spil, hvor min rigtig gode ven Bak TABER!!!!! 😉

skønne Mille

 
 
 
sjov i radiobilerne (aldrig har jeg grint så meget) eller jo måske 😉
 

Luroptog

min skønne mand med sin OL fakkel og hans søde kammerat i optoget i Brørup.

søndag: tømmermænds mad, tømmermænds fjernsyn og tømmermænds hygge

dagens igår: byfest

I denne weekend er der byfest i lille Brørup, så selvfølgelig er jeg med til det. Igår sad jeg sammen med en masse gutter fra Brørup, så det kunne kun gå galt. Derfor er jeg først stået op nu.. I aften kommer mine søde venner fra gym, bliver så dejligt at se dem igen.

Jeg fik lov til at låne min søsters nye buksedragt, som hun har købt på markedet en fredag. Blazeren er mit seneste køb, som jeg faldt over på trendsales, og den måtte jeg ha’ synes den er så fin.

Bilka-festival-yndlings-støvler
hvid elastik hvid monol ur hvidt homemade armbånd
med monki halstørklæde og læderjakke under blazeren

De smukke svenske flicka

Jeg har vist tidligere sagt her på bloggen, at svenskere kan noget med fashion, og der er et utal af blogger, og mange af dem laver rigtig mange penge på det! Men kig forbi nedstående link, så kan du se hvorfor. De kan det shit! (man får helt lav selvværd og har lyst til at stoppe med at blogge)

Jeg følger bla. disse smukke svenske kvinder:

Angelica Blick: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

intet billeder..

Kenzas: http://kenzas.se/page/2/

Older posts