Dagens søndag: black on black

dagens lørdag: Leather Skirt

 

Jeg har ikke blogget i LAAANG tid, da jeg virkelig bare ikke har haft tid og overskud. Jeg arbejder hele tiden. Har ca. arbejdet 11 timer alle ugens dage undtagen søndag, og det tager virkelig hårdt på én. Men nu ikke mere klynk fra mig 🙂 Jeg var et smut med mine forældre i Kolding idag, vi skulle ordne en masse praktiske ting. Havde taget min vintage lædernederdel på, som snart skal ha’ en kærlig hånd under symaskinen 🙂 Strikken er fra Diesel, den skal vaskes i hånden, så den har lagt til vask i lang tid og er derfor ikke blevet brugt så meget – hvilket er en stor fejl!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens søndag: black on black