Dagens fredag

Anne Black

Min mor fandt sku Anne Black skåle idag på markedet til, tror det var en 5’er stykket! Hvad sker der? Vi kan ikke helt finde ud af om de er ægte, hva tror i?

2

  • Sikke et godt køb!:) De ser sørme ægte ud:) Kunne forstille mig at der en (som ikke kender mærkets verdi) fik den i gave og vil af med det eller måske der er et lille fabriks fejl på dem eller de har stået i butiksvindue og blev lidt bleg 🙂 Ihh jeg gad godt købe 10 stk hvis det kun en 5er den koster:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • tak, ja vi købte også alle 5 der var. Ja det tror jeg du har helt ret i, har også tænkt de ikke har vidst hvad værdien af dem var. Man kan ikke mærke forskel på kvaliteten eller noget, så for mig gør det ikke noget hvis de ikke er ægte 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens fredag